Spil giver samling ude og inde

af aug, 2020

håb i psykiatrien spil Gentofte
håb i psykiatrien spil Gentofte
håb i psykiatrien spil Gentofte
håb i psykiatrien spil Gentofte

Psykiatrisk Center København, lukket afsnit Gentofte 19.1

Spil er et hit! Her også i Gentofte.

Det var dem med ønskelisten for et par måneder siden – og nu er patienternes ønsker realiseret:

“Her får du lige lidt fra de spiloplevelser vi har haft på 19.1.
I aftentimerne har patienter og personalet blandt andet spillet ’Det dårlige selskab’ som har været med til at samle afdelingen og skabe god stemning. Nogle har været en aktiv del af spillet, mens andre har nydt at se på.
Vi har været udendørs og spille ’Disc Delux’, hvor lidt under halvdelen af afsnittet valgte at deltage. Patienterne havde mulighed for at nyde den friske luft, der blev lavet alliancer, delt gode grin og historier.
I fællesmiljøet er et stort puslespil sat i sø, som får lov at ligge, hvor man så kan gå til og fra og ligge en brik hvis man har brug for at sidde og hygge sig med det.
Der har været en fed deltagelse blandt patienterne på afsnittet. Patienterne kan være meget svingende i deres tilstand, og der har det virkelig været dejligt at se patienter deltage og engagere sig i de aktiviteter, der bliver faciliteret, så er håbet, at de selv vil tage initiativ næste gang 😊
Igen mange tak for midlerne til spil på 19.1, dem er vi blevet meget glade for og jeg er sikker på at det forsætter lang tid endnu.
Mange varme hilsner Amalie
Ergoterapeut