Glædet sig til en tur ud af huset

af jul, 2020

naturture udstyr håb i psykiatrien R4
naturture udstyr håb i psykiatrien R4
naturture udstyr håb i psykiatrien R4
naturture udstyr håb i psykiatrien R4
naturture udstyr håb i psykiatrien R4
naturture udstyr håb i psykiatrien R4

Lukket retspykiatrisk afsnit 4 på Skejby 

Afsnittet har fået midler til diverse udstyr til udflugter i naturen – og de er taget nogle rigtigt smukke steder hen:

“Vi har nu været på første super gode aktivitetstur til Samsø. Corona restriktionerne har gjort at vi kun måtte tage to patienter med i vores tur bus, dette håber vi snart ændrer sig så flere kan komme med ud og få fede oplevelser.

Vi tog afsted søndag d. 24 maj om eftermiddagen, hvorefter turen gik mod Hou og færgeafgang kl 14.30 mod Samsø. Vi havde to forventningsfulde patienter som efter lang tid glædede sig til en tur ud af huset, ingen af de to havde før været på Samsø.
Patienterne nævnte at ingen af dem havde sejlet med færge siden barndommen, og de hyggede sig gevaldigt under sejladsen.
Snakken gik lystigt omkring seværdigheder vi skulle forbi på Samsø, første stop var Vesborg Fyr hvor der begge patienterne var med i toppen af fyret, udsigten blev nydt og vores nyerhvervede kikkerter blev flittigt brugt.
Efterfølgende blev flere smukke naturområder besøgt, her kan nævnes Issehoveds smukke strand og Ballebjergs grønne bakker og stier, som gjorde stort indtryk på patienterne.
Vi har på turen brugt vores fede nye termokande, liggeunderlag, rygsække og regnponchoer.
Patienterne var fysisk og psykisk trætte efter alle de indtryk da vi var kl 23, men gav udtryk for at turen havde været god og at de glædede sig til næste gang.

Anden tur er også løbet af stablen og så dagens lys søndag den 14 juni hvor vi tog af sted for at se Dollerup bakker og Mønsted Kalkgruber, ligeledes her kom vi ud i naturen og fik gjort brug af vores friluftsudstyr til nyde omgivelserne. Vi vedhæfter en række billeder fra vores 2 ture til denne mail.

Igen tak for støtten, det er vi meget glade for”