Fodbolddart

af maj, 2020

Haabipsykiatrien  fodbolddart corona
håb i psykiatrien fodbolddart, corona,

Middelfart Psykiatrisk sygehus, afdeling P1

Vores patienter på P1, Middelfart Psykiatrisk sygehus deltog med stort engagement. Når vi efterfølgende spurgte, hvad de syntes om det, svarede alle med store smil ”det var rigtig sjovt”. ”At spille fodbolddart og grine når vi ikke kunne ramme skiven, selv om den er 2 meter i diameter, det er da skægt”. Patienter og personale deltager i aktiviteten på lige vilkår. Alle hepper når bolden sidder lige i ”Bulls Eye” og muntres også op, når det går knap så godt, hvilket var en del gange. Patienterne kunne slippe deres udfordringer for en stund, og blot være tilstede ud fra det, de havde overskud til. Det gør en stor forskel med en aktivitet, der er fysisk og med muligheder for at graduere. På den måde tilgodeses alle vores patienter, noget som har stor betydning.

Vi er meget glade for dartspillet og er ikke i tvivl om, at det vil blive flittigt brugt i fremtiden. Stort tak for den økonomiske støtte til ”Håb i Psykiatrien”, dejligt.