Donation skaber glæde på flere måder

af dec, 2019

Region Hovedstadens Psykiatri børne/unge afsnit B104

 

Vi og patienterne er utrolig glade for de fine ting, vi har købt for jeres donation. Patienter og personale har i weekenden hygget sig med at samle puslespil i vores nyindrettede stue. Massagesædet er også taget flittigt i brug af både patienter og personale.

Med jeres donation har patienterne mulighed for adspredelse i en svær periode i livet, hvor hverdag og weekender ellers kan være lange og svære at komme igennem.   

Julen er en svær tid, når man er indlagt. Vi gør hvad vi kan for at skabe en god julestemning på afsnittet. Både pynter vi op, vi har en pakkekalender og synger julesange hver morgen. Vi har ikke mange penge i budgettet til dette og der er ikke penge til at patienterne kan få en julegave fra afsnittet. I år brugte vi en del af donationen fra jer til at købe en lille julegave, som patienterne fik d. 24/12. Det bragte stor glæde hos patienterne. Nogle blev meget overrasket og smilet kom frem.

Ligeledes har vi anvendt jeres donation til at gøre vores fællesstue til et hyggeligt opholdsrum. Vi samles hver dag i stuen og ser tv eller spiller spil. Vores stue har i længere tid trængt til lidt nyt der skaber hygge og med jeres donation har vi købt pyntepuder og et nyt stort billede over sofaen. Patienterne har været med til at udvælge både puder og billede og i den proces haft mange gode timer.