Masser af godt humør

af dec, 2019

Håb i  Psykiatrien 809 Brøndby julefest
Håb i  Psykiatrien 809 Brøndby julefest

Afsnit 809 Psykiatrisk Center Glostrup.

11/12 blev der afholdt julefrokost for patienter og personale på afsnit 809, på Psykiatrisk Center Glostrup. Der var gang i køkkenet fra morgenstunden, hvor der blev lavet alt fra mørbradbøffer til risalamande med hjælp fra patienterne. Imens der var gang i køkkenet, hjalp andre patienter med til at dække et langbord gennem vores dagligstue, så der var plads til alle. Bordet blev dækket flot med juledug- og servietter imens julemusikken kørte i baggrunden og virkelig skabte hyggen. Jo længere hen ad formiddagen vi kom, jo mere bredte duften af skøn, hjemmelavet julemad sig til afsnittet. Forventningens glæde var ikke til at tage fejl af! Da alle sad klar til bords blev alle ønsket en glædelig jul af afsnittets afdelingssygeplejerske og herefter kunne festlighederne starte. Traditionen tro bød det på fisk, herefter kød og til sidst risalamande med dertilhørende mandelgave.

Snakken gik på kryds og tværs blandt patienter og personale imens alle nød den lækre mad. Alt i alt havde vi en rigtig dejlig julefrokost på afsnit 809 og det var tydeligt at det lille afbræk fra hverdagen på en lukket, psykiatrisk afdeling, gav en skøn energi og masser af godt humør!