Spillemænd på julebesøg

af dec, 2019

Psykiatrisk sygehus i Aabenraa

To glade spillemænd har været på besøg i psykiatrien i Åbenrå:
“Klokken 13:30 mandag den 16. December genlød gangene og afdelingerne på Psykiatrisk sygehus i Aabenraa af julemusik fra to gæve kvinder. De spillede på henholdsvis harmonika og violin og var rundt for at invitere patienter og personale til julekoncert i den fælles café. Klokken 14 mødtes vi i caféen, hvor bordene var dækket med juleduge, kaffe, te og juleknas. Her sad vi de næste tre kvarter, sang julesange og lyttede til spillemandsmusik.
En enkelt patient sad meget tæt på musikerne og var tydeligvis meget optaget af harmonikaen. Han fik særbehandling idet Bente med harmonikaen rejste sig og spillede specielt til ham. Han kvitterede med et kæmpesmil til Bente.
Efter koncerten satte musikerne sig, snakkede med og svarede på spørgsmål fra patienterne. Det var en fin og rolig afslutning på en dejlig julekoncert.