Smoothiemaskine og en masse spil

af nov, 2019

Lukket afsnit P40-PI i Thorshavn

Aktiviteter i psykiatrien i Thorshavn – de har indkøbt en del forskellige ting og her er, hvad de skriver: “Vedr. Smoothie maskinen, så er den meget vellidt, vi har fået en, som både kan bruges til smoothies, til at skære frugt og grønt m.m, så det er meget godt. Vi har fået lavet flere smoothies og vi i gang med at gøre et opskrift hæfte sammen med patienterne, som vi vil bruge på afdelingen.

Vi har fået mange flere nye spil, flere farver og mandalas. Vi spurgte vores patienter, hvad de kunne tænke sig der var af spil m.m på afdelingen, og udfra det, købte vi så spil osv. Det er vores patienter er meget glade for. Både at de bliver inddraget og at vi sammen, både personale og patienter, får de gode stunder.
Flere af vores spil, farver og mandalas bruger vi også meget til de patienter, som er skærmede, og det fungerer rigtig godt.

1000 Tak”