Mexico kom til Skejbys børn og unge

af nov, 2019

Åbent sengeafsnit 1 for børn og unge – Skejby

Tirsdag den 19/11 blev afdelingen pyntet op til FIESTA.

Børnene deltog i varierende grad i oppyntningen, men flere af børnene tog initiativer, som de ellers ikke plejer at gøre.
Nogle af børnene kunne enddog også indgå i at hjælpe til med at snitte og klargøre til salatbaren, mens andre fandt det spændende at være med rundt om bålet da kødet blev stegt.

Børnene spiste godt til af de mexicanske pandekager og de voksne erfarede, at flere sad meget længere med ved bordet end de normalt gør. Normalt sidder børnene og spiser i 2 grupper, men denne dag var de samlet ved et langbord midt på gangen.

Der var indkøbt en piñata, der blev fyldt op med glimmer og slik.
Nogle af børnene ville være med til at slå på den, mens andre observerede på afstand. Da det var lidt trægt at få dem igang, endte det med at de voksne måtte vise vejen. En enkelt pige fik dog givet den et ordentligt karatespark og så gik den i gulvet.
Derudover var der chilli-smagning og et par af pigerne var med på at klæde sig ud.

For få af børnene var det meget svært at tingene foregik på en anden måde end den de kender. De efterfølgende dage blev der snakket meget om det der var foregået og der blev opsat billeder på væggene som man kunne snakke ud fra. Børnene kom selv ind på emner til en ny temaaften og ville gerne være med til en sådan.
De deltagende børn synes generelt bare at det var en sjov aften.
De voksne synes det var rart at være sammen med børnene i et anerledes og kravfrit miljø.

Endnu engang mange tak.