Keyboard til Thorshavn

af nov, 2019

Åbent afsnit i Thorshavn

Håb i Psykiatrien er også, når man kan synge “What a Wonderful World” sammen – ledsaget af et nyt keyboard. Det er helt oppe i Thorshavn, de har fået midler fra os:
Vi har haft musikterapeut på afdelingen til at spille til morgenmøde og personale har sat sig og spillet når de har haft tid.
Patientudtalelser:
“Da jeg så klaveret blev jeg først begejstret, men jeg blev også ked af det… Det mindede mig om noget jeg havde mistet. Jeg plejede at undervise i musik, men dette kan jeg ikke længere. Jeg satte mig dog alligevel og prøvede at spille og håber at jeg gør det igen”
“Jeg kan ikke spille musik selv, men det er sjovt og hyggeligt at der er et klaver på afdelingen. Der giver helt sikkert noget ekstra når vi har morgenmøde og en spiller på klaveret til sangene”
“Når jeg så klaveret og musikterapeuten spillede på det, kom jeg i tanker om at vi engang havde musiktimer på afdelingen, hvor vi skiftedes om at spille vores yndlingssange (fra youtube o.l.) og snakkede om sangene. Det kunne jeg godt lide og har spurgt om vi kan have musiktimer igen, denne gang kunne man så også bruge klaveret”