Blomster og spil Café – eksperiment

af nov, 2019

Forandring af brugerkiosk på Skejby

I ansøgningen stod der:
“Vi har et stort og fint område med 14 runde borde med stole omkring. Området ligger udenfor vores brugerkiosk som betjenes af tidligere og nuværende patienter. Området er det eneste sted man kan gå hen, hvis man vil blive inde på psykiatrisk hospital, men gern vil væk fra afdelingen. Men rummet mangler sjæl og fællesskab. Jeg vil derfor lave et lille eksperiment. Jeg vil prøve, om jeg kan bringe liv og flere mennesker til at samles der. Jeg vil skabe inviterende skønhed ved at sætte smukke friske blomster på bordene.
Jeg vil lave en overdådig vogn med gode spil, kuglepenne, blokke kort etc. Jeg håber at inspirere hospitalet til at gøre noget mere for dette dejlige område. Efter eksperimentet bliver spillene doneret for evigt til patienter og pårørende via brugerkiosken/Caféområdet”.

Og i Beretningen:
“Kære Håb i Psykiatrien!
Her på en kold efterårsdag, har jeg lyst at sende Jer en varm og lysende biledhilsen. Tak for vores altid fine samarbejde. Tak for Jeres store engagement og alt det håb, I er med til at sprede.
Her et gensyn med forsommerens projekt “Liv & Fælleskab”
Tak for Jeres store bidrag! Sammen gør vi en forskel.
“Liv og Fællesskab” var et 3 ugers eksperiment i cafeområdet på psykiatrisk hospital Århus.
Sammen med nuværende og tidligere patienter blev der arrangeret blomster og indkøbt spil og spredt liv og fælleskab. Projektet var en varm succes.