E-sport – nu med vellyd

af sep, 2019

Retspsykiatrisk afsnit R4 i Skejby

“Vi takker mange gange for de nye headsets, vi har fået til vores e-sport gruppe, hvor de gamle efter års brug var slidte og ødelagte. Gruppen har kørt længe, og vi bruger e-sporten som et fast behandlingstilbud til træning af sociale kompetencer og fælleskab. Patienterne fået et headset hver med deres navn for på som led i at have større følelse af ejerskab for både udstyr og for fællesskabet i gruppen. Debutkampen for det nye udstyr blev i en hæsblæsende og tæt venskabskamp mod ærkerivalerne fra socialpsykiatrien Viborg, hvor vi for første gang her indkasserede en længe ventet sejr. Uden tvivl udstyrets fortjeneste 
Udstyret kører på fuld knald til både den faste ugentlige dag, men også i et utal af andre gode stunder i både hverdage og weekender, hvor maskinerne stilles frem og holdånden kommer på sit højeste i en efterhånden stærkt sammentømret gruppe på 8 patienter.
Patienterne efterspørger ofte e-sport og er meget glade for atter at have udstyr, der bare fungerer på sit højeste for at give den helt rigtige spiloplevelse i et spil, hvor lyden bare er helt enormt vigtig. Vi er meget glade for ikke længere at skulle spille med utætte, dinglende headsets med skrattende lyd.”