En ryge fisk og højt til loftet have

af sep, 2019

Retspsykiatrisk afsnit R4 på Sankt Hans

Der er altså krummer og ambitioner i deres fællesskabsprojekter:
De skriver: Vi takker mange gange for støtte til projekt ”rygefisk og højt til himmel have”
Det har været en proces med udfordringer idet arbejdet (med at bygge haven) har været manuel hårdt, så arbejdsdagene har været tilpasset dette i varighed. Projektet har derfor taget længere tid en først antaget. Men nu er vi i mål.
Vi har brugt en del tid også på planlægning og drøftet placering – udformning og udseende, og er endt op med en terrasse, som blev lige som patienterne ønskede det.
Der har været varme dage hvor det hårde arbejde har krævet læskende is og kolde vand…….og en god nattesøvn for at være klar igen dagen efter.
Der har i processen været plads til at man bidrog med det man kunne, og forskellighed i indsats har der været plads til. projektet blev gennemført med stor ”holdånd”
Vi er alle glade for resultatet og ser frem til flere varme sensommerdage og -aftener, hvor vi kan ”flytte afdelingen udenfor”.
Vi har stadig træ til overs fra kasserne,,,,her er vi gået i ”tænkemode”, og har endnu ikke besluttet om der skal bygges en bænk, eller en trappe til et nærliggende udeareal.

Pt ydtrykker : ”det har været fedt at bruge sin krop og lave noget fysisk arbejde, hvor man også kan se resultater. ”