Sensommerhygge med vitaminer

af aug, 2019

Integreret afsnit 61/63 Aabenraa Psykiatri

Sensommerhygge i Åbenrå integreret afsnit 61/63
Personalet skriver: “Efter sommerferien trængte vi igen til et fælles arrangement i afdelingen, for at samle alle patienter og personale til hygge og samvær. Derfor afholdte vi fredag d. 9/8 vi med støtte fra Håb i psykiatrien, et sensommerarrangement i afdeling 61/63. Patienter og personale plukkede frugter og bær i haven foran afdelingen – vi høstede solbær, ribs, blommer og æbler. Efterfølgende lavede vi saft og smoothies, spillede spil inde som ude og havde en rigtig hyggelig eftermiddag. Ikke sidste gang at vi inddrager egen frugt avl i et sundt alternativ til eftermiddags kaffen .

Flere patienter udtalte, at det havde været en dejlig eftermiddag, et arrangement, som gerne må gentages hver fredag fremadrettet . Arrangementet gav flere ”blod på tanden” ifht at inddrage smoothies som sundt alternativ i hverdagens kost. ”

Det er personale på billederne.