Med lyden af gamle slagere i baggrunden

af jul, 2019

Distriktspsykiatrien Frederiksberg og Vanløse holder sommerfest

”Det var et liv i sus og dus i mormors kolonihavehus…” – Sådan lyder teksten til sangen fra 1978 sunget af Eva Madsen og det var præcis denne sang, der tog afsæt i temaet for årets sommerfest i Nimbusparken. Bordene var dækket med ternede duge og pyntet med plastisk blomster i vaskeægte kolonihave stil, da vi torsdag den 4. juli holdte sommerfest. Humøret var højt og det var en dejlig dag med samvær for de patienter, der er tilknyttet ambulatoriet. Der var bestilt smørrebrød og mens vi nød maden, spillede der de gode gamle klassikere i baggrunden, dette satte en fed stemning til en virkelig dejlig dag, der blev nydt i fulde drag.

1000 tak for at det kunne lade sig gøre at afholde denne sommerfest.