Sansehave giver nyt samlingssted

af jul, 2019

Psykiatrisk Center Ballerup har på det åbne afsnit søgt om midler til en daglig aktivitet – at passe have…

Personalet skriver: Vi har på afsnit 5 i Ballerup fået penge til en sansehave. Det har vi nu fået lavet.. Højbede med Duft, farver, smag og græsser, der rasler i vinden. Det er blevet en have med mange forskellige oplevelser. Dagligt ses patienter og pårørende gående rundt og ser på al det nye, der sker i haven. Blomster springer ud. Solbær, blåbær modnes. Chillien får frugter osv. Vores ledelse har beriget os med 2 nye sæt havemøbler. Så nu foregår det sociale liv på afs. i haven. De pårørende foretrækker at være ihaven ,når de er på besøg. De bliver derfor en mere naturlig del af afsnittet. Vi spiser ude så tit vi kan; der holdes fødselsdag og jubilæum i vores nye have..Snakken går ,der drikkes kaffe.

Ja, der skal ikke meget for at skabe et hyggeligt og indbydende rum, som inspirerer til nyt samvær