Forskønnelse af lukket have i Glostrup

af jul, 2019

Vi har fået en skøn beretning fra Psykiatrisk Center Glostrup, hvor de har haft et fællesprojekt med at forskønne deres lukkede have på afsnit 811.

Personalet skriver:
” Vi har fået bevilget en hængekøjestol. Den er god til de personer der, har lyst til at opholde sig blandt andre i haven, men stadig har behov for at være lidt skærmede fra omverdenen. Den gyngende bevægelse og det omsluttende stof fungerer desuden beroligende på mange af vores patienter. Siden dens ankomst har været en stor succes i haven, den både pynter med sine flotte farver og bliver benyttet flittigt.
Vi har fået installeret et lille bed med krydderurter der kan benyttes i måltider på afsnittet. Bl.a. når der er fælles lørdagsmadlavning og spisning på afsnittet.
Bedet ser så fint ud og dufter dejligt af beroligende lavendel og det er hyggeligt at gå og smage på basilikum og oregano. Der er allerede rift om at få lov at passe og vande planterne og vi glæder os til blåbær og hindbær til næste år!
Sidst har vi fået bevilget en masse udendørs spil (petanque, badminton, volleyball, fodbold, kongespil og kroket), som vi nyder at tage frem på de lange sommeraftner, når der er mere ro på og dagens mange aftaler og planer er klaret. Det er dejligt at have noget sammen der ikke tager udgangspunkt i sygdom her hygger vi os bare sammen. “