Dressed op til fest på affektivt afsnit

af jun, 2019

Åbent affektivt afsnit C121 på Frederiksberg

D. 20/6 holdt de sommerfest på afdeling C121 Frederiksberg– åbent affektivt afsnit og sikken en fest, de havde:
Personalet skriver: Tusind tak fordi i gav os muligheden for at give denne gave til vores patienter. Jeg så kun smil den dag – både hos patienter, pårørende og personale. Stemningen var fantastisk! Mange patienter gav en hånd ift. indkøb, madlavning, borddækning mm. og der blev sunget gamle højskolesange under middagen. Vi spise også sammen alle sammen – både patienter, sygeplejersker, SOSU-assistenter, læger, psykologier og terapeuter – det var RIGTIG hyggeligt! Patienterne fortalte at det var meget befriende at få en ”fridag fra hverdagen” og føle sig om et menneske og ikke en patient. Der var også mange patienter, der tog ekstra pænt tøj på og gjorde noget lidt ekstra ud af sig selv. En anden patient sagde også:” hvis det var sådan her hver dag, så havde jeg nok ikke behøvet min medicin”. – Den sætning syntes jeg var meget rørende!
Igen tusind tusind tak! “