Aktiv dag i Aabenraa

af jun, 2019

På Psykiatrisk Afdeling Aabenraa, sengeafsnit  61-61 fik patienterne en aktiv dag med bordfodbold, oversize dartskive og fodboldpool

Håb i Psykiatrien modtog nedenstående mail fra afsnittet:

Den 28. maj 2019 var vi så heldige, at Stig fra Game4fun stillede en masse sjovt aktivitetsudstyr til rådighed for os på Psykiatrisk Afdeling i Aabenraa. Vi havde en fantastisk dag med mega bordfodbold, kæmpe dartskive og fodboldpool.

Takket være Håb i Psykiatrien kunne vi dække op med masser af frugt, grønt og drikkevarer, så deltagerne havde mulighed for at forsyne sig.  Både patienter og personale havde det supersjovt, og der blev gået godt til den især på mega bordfodboldbanen, hvor blandt andet patienter, sygeplejersker, overlæger og funktionsledere spillede mod og med hinanden.

Det var især en fornøjelse at se glæden i ansigterne hos de unge mennesker fra B&U! Tusind tak til Game4fun og Håb i Psykiatrien for en helt igennem fantastisk dag.