Indretning af besøgsrum

af jun, 2019

R4 skrev i deres ansøgning: Det nuværende besøgsrum er ikke tidsvarende og legetøjet er meget slidt og sparsom, og de havde ikke lyst til at få besøg deroppe. Patienterne tog derfor initiativet til at igangsætte ansøgningen. Efter et fællesprojekt med at købe ind, indrette, planlægge og udføre har de nu et lækkert og indbydende besøgsrum og de beretter hver især:

”Jeg har ikke inviteret mine niecer da de er 5 og 7 år…pga af der er ikke noget for dem…men nu hvor jeg selv har været med til at indrette, har jeg allerede ringet og lavet en aftale om besøg”

”Det er fedt at jeg har fået til opgave at sætte vores nyindkøbte tablet op med spil og aktiviteter…. Jeg har ikke selv haft råd til en tablet til mine mindste børn; så når vi er færdige med at lege på gulvet…så kan de sidde lidt med tabletten og lave matematik spil og samtidig lærer noget…og så har jeg lidt fred og tid til at tale med deres mor”

Jeg har selv ikke brugt lokalet, da jeg syntes at det har været for sterilt og ”venteværelse-agtigt”….Nu er værelset meget mere børnevenliugt ….og jeg har lavet en personlig tegnebog til min datter nu hvor der er redskaber og rum til at hun kan bruge den”

”Det har været sjovt at sy betræk til puderne…jeg var lidt bange for symaskinen…. da der kan komme virkelig knald på den nål når man træder til….men efter at have syet lidt zig-zag…og ikke særligt pænt…fik jeg til sidst styr på dét….og nu det f….. sjovt!”

”Nu har jeg haft besøg af mine niecer, søster og hendes mand…..og rummet er langt federe nu; mine niecer der ellers ikke er til at styrer….de sad pænt og tegnede eller legede på aktivitetstæppet med både biler….den dér prinsesseting og bondegården….det nok osse fordi det er andet legetøj end det de har derhjemme….”

Jeg har ikke selv været med til projektet….jeg må indrømme at jeg ikke rigtigt har troet at vi kunne forbedre det så meget….men efter at have set det (rummet) ….så vil jeg meget gerne bruge det….især når nu vi ikke må have børn på værelserne…..”

”Det har været fedt at vi selv bestemte så meget…altså hvad for noget legetøj, billeder, pudebetræk osv…..vi ved jo hvad vores børn interessere sig for….og så har det været fedt at høre om børnenes reaktion…og finde at vi har ramt plet”

”Jeg har ikke selv børn….men hvis jeg havde…..ville jeg….helt sikkert….bruge rummet nu…det kampfedt!”

”Vi har gjort så meget vi nu kunne med de begrænsninger der ligger i rummet…meeen vi kunne gøre mere med meget få midler…eksempelvis, har nogen forslået at male stolene og måske dørene i rummet…det ville give flere farver….og vi kunne måske selv lave det i vores værksted i kælderen….nu må vi se…det kunne være sjovt og kunne laves for få penge…da vi selv laver det!”