Sportsdag 2019

af apr, 2019

Glæde og legelyst gør sportsligt samvær til en fest – også i psykiatrien

“Vi havde en dejlig dag, hvor der kom gang i mange forskellige aktiviteter. Der blev spillet badminton, bordtennis og bordfodbold. Der blev cyklet og roet. Der blev gået tur, danset hulahop og lavet øvelser på gulvet. Der blev spillet kort, hørt musik og sidst men ikke mindst blev der spist lækker frugt og snacks sponsoreret at Håb i Psykiatrien. Det er skønt med aktiviteterne og det at vi har mulighed for at byde på nogen sunde snacks undervejs gør det bare ekstra specielt – så tak for det!

Vi kan alle, patienter, pårørende og personale, blive enige om at det er dejligt at have en anden måde at være sammen på og det vil vi gerne gøre meget oftere. Det var dejligt at kunne gå til og fra aktiviteterne og have mulighed for at komme mere i hallen end det kan lade sig gøre på en helt almindelig hverdag.”