Spilleglæde på tværs

af jan, 2019

Hygge på det lukkede afsnit – 19.1 Gentofte

“Spillene bliver brugt rigtigt meget, patienterne spiller både med hinanden og mod personalet. Især i backgammon og Sequence hvor der kan være flere med, er det tit 2 fra personalet mod 2 patienter. Derudover spilles der en del kort, hvor der tit bliver spillet 500.

Det store space puzzlespil er ved at blive lagt af en patient og to social og sundhedsassistentelever, hvor det var patienten, der opfordrede til at lægge dette.

Patienterne udtrykker, at de synes det er hyggeligt at vi laver noget sammen som at spille spil eller lægge puslespil, og det slår tiden ihjel her inde, det er en anden måde at have samtaler på, samvær og ikke så alvorligt som det nogen gange kan være en-til-en.
De synes det fedt, når personalet er med. ”