Romaskine- og løbebåndsmarathon

af jan, 2019

Afsnit 61/63 holder en FEST i Åbenrå

Så holdt vi løbemarathon sidste uge og denne gang klarede vi en enkel marathondistance fordelt på løbebånd og romaskine. Romaskinerne havde vi mulighed for at tage med ind i de lukkede enheder, hvor de blev flittigt brugt. Takket være Håb i Psykiatrien var der forsyninger til dagen i form af masser af frisk frugt

Patienternes tilbagemelding fra arrangementet var at det var “rigtigt rart at få mulighed for at få sig rørt” Et par stykker gav udtryk for at det var” fedt at mærke sig selv”. Det, at der var et arrangement hvor de mødtes i fællesmiljøet på en anden måde var hyggeligt og fedt. De, der var på løbebåndet fik holdt lidt af en fest både på løbebåndet og ved siden af, hvor de som ikke lige var på båndet, dansede til musikken. Romaskinerne blev også brugt, særligt i lukket, hvor det skabte en ro og anden snak patienterne i mellem.