Risengrødshygge

af dec, 2018

Risengrødshygge på afsnit 61/63 Aabenraa.

De er så gode til at sætte aktiviteter igang – og mærker effekten!
Personalet skriver: Igen siger vi tusind tak for, at I ville hjælpe os med at få et arrangement stablet på benene- Risengrødshygge på afsnit 61/63 onsdag den 19/12. Der var købt ind til at lave rigelige mængder af risengrød, men selve dagen blev ikke helt, som vi havde planlagt, da vi lige pludselig fik enormt travlt- men sådan kan det jo også være på et akut afsnit. Men takket være en flok fantastiske studerende og elever lykkedes det os alligevel at få gang i arrangementet, der blev rørt godt i grøden (nogen var helt trætte i armene efterfølgende), blandet kanelsukker og saft, hørt julemusik og sidst men ikke mindst blev der spist risengrød til den helt store guldmedalje. Det har været tydeligt for os, at det har gjort en forskel at have forskellige hyggelige arrangementer og aktiviteter her i juletiden, både for patienter, pårørende og personale. Patienter fortæller at det er rart at være fælles om noget og have mulighed for at være sammen med medpatienter og personale på en anden måde, hvor det ikke drejer sig om sygdom eller lignende.