Sønderjysk Kaffebord

af dec, 2018

Afsnit 61/63 Aabenraa markerer Sindets Dag

Vi havde en dejlig dag med “Synnejysk Kaffebord” på afsnit 61/63 i Aabenraa. Der blev plukket blomster på formiddagsgåturen og dækket fint op i fællesskab. Der var patienter, enkelte pårørende, personale, læger, psykolog, ergoterapeut, musikterapeut, sekretær, elever, studerende og ledende overlæge og oversygeplejerske på besøg.Der blev hygget og grinet, spist masser af kage, sunget sange- akkompagneret på klaver og tværfløjte af vores musikterapeut Naja- og sidst men ikke mindst blev der også danset noget folkedans.

Det var lige hvad vi havde brug for i afsnittet efter en meget travl periode og vi er spændte på at se hvilke gode idéer til aktiviteter vores patienter og personale kan finde på, inspireret af denne dag.