MusikBeRiget på Sindets Dag

by | Oct, 2018

Vellyd og intens stemning på Psykiatrisk Center Ballerup – Sindets Dag

Beruset over at have deltaget i 3 vidunderlige koncerter med MusikBeriget på Psykiatrisk Center Ballerup.
Beruset over, at være i selskab med nogle skønne patienter – og beruset over at se deres indlevelse i musikken. Den fælles ro og ydmyghed overfor musikken og vores skrøbeligheder…
Kig lige på denne video.

I anledning af Sindets dag onsdag den 10. oktober havde PC Ballerup besøg af MusikBeRiget, som spillede tre mini-koncerter for vores patienter. Det var foreningen Håb i Psykiatrien, som sammen med MusikBeRiget stod bag arrangementet, og jeg må sige at det i særdeleshed var skønt i dag at kunne være med til at sprede en smule håb for både patienter og personale gennem smuk musik på en solbeskinnet onsdag i oktober. Og naturligvis skulle der laves en video om dette fantastiske initiativ 🙂

Slået op af Nina Flindt Temte i Onsdag den 10. oktober 2018