Aabenraa integreret afsnit – Kreativt udstyr

af aug, 2018

Muligheder for samtale og pause fra symptomer

Patienterne udtaler:

“Det er afslappende at sidde og tegne”
“Det er rart at være sammen med nogen andre om noget kreativt, og nogen gange kan det være lidt nemmere at snakke om svære ting, når jeg er igang med for eksempel at tegne”
“At lave noget kreativt hjælper mig med at skubbe stemmerne lidt i baggrunden”
“Det er én af de bedste måder for mig til at aflede, når tankerne fylder for meget”Personalet: Det har været virkelig fedt at kunne købe ekstra ind af kreativt udstyr, da vi jævnligt får doneret garn og lignende har indkøbene koncentreret sig mere om tegne og male udstyr. Det er fedt at kunne tilbyde lærreder i stedet for bare kopipapir, sådan at de kunstværker der bliver lavet har en noget længere levetid og også generelt indbyder mere til at blive hængt på væggen eller lignende. Derudover er det fedt at have et større forråd af tusser, farveblyanter og acrylmaling. De seneste dage har jeg haft mulighed for at forsyne både patienter på åben, lukket og én patient i somatikken med tegneudstyr uden at have manglet noget. Som det ene billede viser er noget af udstyret frit tilgængeligt i et rullebord/vogn (lidt i kombination med udstyr til Safewards´ “Lær hinanden at kende” og “Udskrivelseshilsen”), andet, som for eksempel acrylmaling opbevares i et depotrum og findes frem ved behov.