Aabenraa integreret afsnit – Bordfodbold

af aug, 2018

Fællesskaber på tværs af flere afsnit – patienter og pårørende

Er det ikke skønt? Det rigtigt gode ved bordfodbold er, at man ikke kan spille alene. Man skal lige have fundet en anden, som er med på en omgang kamp og latter.

Patienterne siger:
“Det er fedt kunne lave noget lidt andet end det man ellers er vant til fra indlæggelser og at vi kan gøre det når vi har lyst, og det ikke behøves at være afhængig af personale eller tidspunkt på dagen”

“Det giver noget afveksling og det er en god måde at være sammen med andre patienter og gæster på”

“En god måde at komme af med energi på”

Personalet siger:
Bordet blev modtaget med stor glæde på afsnittet, da det var et ønske blandt mange patienter at få et bordfodboldbord. Bordet blev samlet i fællesskab af patienter og personale, hvilket nogle af de vedhæftede billeder viser. Bordet er blevet placeret i rummet ved siden af vores sanserum, hvor det altid er frit tilgængeligt for patienterne på den åbne side og selvfølgelig også kan bruges sammen med pårørende, venner osv. Der er desuden mulighed for at tilgå bordet fra de lukkede enheder, sådan at bordet er til glæde for alle patienter. Patienter har allerede haft glæde af bordet, men på grund af den ekstreme varme har de fleste patienter holdt sig til skyggen udenfor de seneste uger- så vi glæder os til at have denne ekstra aktivitet i huset når vejret igen bliver lidt mere som vi er vant til det