Udendørshygge via havemøbler

af jul, 2018

Kalundborg – Minihøjskolen

“Fede havemøbler, tak fordi () tog initiativet og at det så lykkedes er jo bare skæppe skønt.

” Det er en fornøjelse at sidde i Oasen nu hvor der er kommet nogle lækre havemøbler.”

“Stolene er rigtigt dejlige at sidde i lækkert med lukkede sider og højden på siderne passer i armhøjde..”

“Vi kan næsten ikke få armene ned, hver gang vi sidder i Oasen kan vi ikke lade være med at snakke om, hvor dejligt det er at vi har været så heldige at få en så stor donation fra din fond håb i psykiatrien, at det har været muligt for os at købe så lækre havemøbler til Minihøjskolen. ”

“Rygtet om de nye havemøbler må åbenbart have nået byen, for jeg ser at brugere der ikke kommer så ofte på Minihøjskolen er begyndt at komme og hænge ud sammen med os andre i vores nye havemøbler, i stedet for at sidde og lukke sig inde i deres lejligheder, det giver dem en bedre livskvalitet.”

“Så ikke nok med at de har forskønnet vores dejlige Oase de har også været med til at højne brugernes udeliv, og dermed en bedre livskvalitet.”