Olympic Games

af jun, 2018

Olympic Games på Rigshospitalet

Olympic Games med Christian og Søren!
Hedder vores nye ting i den lukkede del af psykiatrien på Riget!
Og vi startede i mandags!
Og Christian styrede løjerne, fordi han er den type, der kan styre løjerne!
På en flink og omsorgsfuld måde!
Og han er fysioterapeut og det er cool!
Og vi var kun mænd, men det tog vi som mænd!
Og vi havde så mange poster og jeg troede, det var alt for mange, men det var det ikke!
Og opvarmning!
Og skud mod basket kurven!
Og keglevælt!
Og rundt om træerne!
Og øvelser på måtte!
Og frisbee!
Og trillebøren, der blev fyldt med jord!
Og det, jeg ikke kan huske!
Og mig, der holdt en stor kampsports pude på maven og alle skulle slå mange hårde slag på den og indirekte på min mave i haven! Og jeg elsker den øvelse, fordi jeg er verdensmester i at se ud som, det ikke gør ondt! Og alle mændene syntes, det var vildt sjovt!
Og træning på havens fire, grimme træningsmaskiner!
Og normalt bliver de meget lidt brugt!
Men alle var med i mandags og skiftede maskiner og musikken var træningshøj og jeg løb rundt som en amerikansk træner og råbte og jublede og dansede funky og sagde, vi var de bedste og det var vi, der i psykiatrien lukket inde bag de høje hegn!
Og imens blev der lavet hjemmelavet juice til os af andre patienter og det var så passende, vi følte os sunde og gode!
Og skønheden blev lukket ind det sted, hvor skønheden har så trange kår!
Glæder mig så meget til det videre samarbejde med Christian og de to andre dygtige og nytænkende fysioterapeuter i psykiatrien på Riget!