Ønsker du at støtte os?

Jo flere, der støtter os, jo flere patienter kan vi hjælpe.

Den helt enkle måde at hjælpe på er ved at donere et beløb til Håb i Psykiatrien . Du kan donere et beløb via MobilePay 58848.

Ønsker du at støtte Håb i Psykiatrien via medlemskab med et fast, årligt beløb, så kan du melde dig ind i vores forening. Din opbakning til foreningen kan også udvides med frivilligt arbejde, hvis du har tid og lyst. Du melder dig ind ved at oplyse navn og adresse via mail til info@haabipsykiatrien.dk og derudover overføre 200 kr via MobilePay 58848.

Hvis du ønsker at donere til specifikke aktiviteter, så klik her til højre og se hvilke projekter, du kan støtte.
Her kan du også hjælpe yderligere ved at starte din egen indsamling – for eksempel i anledning af en fødselsdag, i din virksomhed, i forbindelse med en event eller bare fordi, du har lyst.
Tryk på knappen til højre og se de mange spændende muligheder.

Under beretninger kan du se eksempler på de mange forskellige typer aktiviteter, Håb i Psykiatrien har støttet tidligere.

Du kan også vælge at være anonym eller officiel sponsor og donere et større beløb/oplevelser eller noget helt andet, der kan være til glæde for patienter i psykiatrien.
I så fald så vil vi bede dig kontakte os direkte på info@haabipsykiatrien.dk eller mobil 6022 4061, så vi sammen kan finde den løsning, der passer dig bedst.

På forhånd stor tak!

 

 

Tryk her og donér via MobilePay

BLIV MEDLEM

Kun 200 kr for et års medlemskab

Skriv til info@haabipsykiatrien.dk og vi får dig straks oprettet som medlem

Tryk her og se, hvordan du kan starte din egen indsamling eller bidrage til andres