Støt os og bliv medlem

Bliv medlem

 Du kan støtte Håb i Psykiatrien ved at melde dig ind i foreningen. Din støtte gør en enorm forskel for os og for de mennesker, vi hjælper.

Overfør 200 kr. (50 kr. hvis på overførselsindkomst)
til MobilePay 25 848 Nordea reg.nr. 2150 konto 4394518528
og send dit navn og adresse på mail til info@haabipsykiatrien.dk.

Håb i psykiatrien R4 Sankt Hans thermodragter

Donér

En anden enkel måde at hjælpe os på, er ved at donere et beløb via Mobilepay 58 848 eller
overfør til Nordea konto
reg.nr. 2150
konto 4395 521 981
Hvis du ønsker at donere til
specifikke aktiviteter, så skriv det i beskeden, og vi forsøger
at efterkomme dine ønsker.
Du kan altid kontakte os på info@haabipsykiatrien.dk.

Frivillighed

Du kan skrive til os på info@haabipsykiatrien.dk, og dele, hvad og hvordan du gerne vil hjælpe til. Vi har også lavet en liste over opgaver, som vi rigtigt gerne vil have hjælp til. Tryk på knappen, for at læse mere.  

Indsamling

Støt ved at starte din egen indsamling – for eksempel i anledning af en fødselsdag, i din virksomhed, i forbindelse med en event eller bare fordi, du har lyst. Tryk på knappen, for at læse mere.

MotionsCafe Amager Strandpark Håb i Psykiatrien
håb i psykiatrien strik Hillerød

Bliv sponsor

Du kan vælge at være anonym eller officiel sponsor og donere et større beløb, oplevelser eller noget helt andet, der kan være til glæde for patienter i psykiatrien. Kontakt os på info@haabipsykiatrien.dk. eller mobil 60224061, så vi sammen kan finde den løsning, der passer bedst.

Firmamedlemsskab

Dit firma kan støtte foreningen ved at betale et årligt beløb på 2000 kr. via MobilePay på nummeret 25 848, og sende firmaets navn og adresse på mail til info@haabipsykiatrien.dk.

Jeres støtte betyder, at flere brugere af psykiatrien kan få glæde af berigende fælles aktiviteter, som giver mod til flere – også efter indlæggelse.