Støt os og bliv medlem

Bliv medlem

Du kan støtte Håb i Psykiatrien ved at melde dig ind i foreningen. Din støtte gør en enorm forskel for os og for de mennesker, vi hjælper.
Overfør 200 100 kr. (50 25 kr. hvis på overførselsindkomst)
til MobilePay 25 848
Nordea reg.nr. 2150 konto 4394518528
og send dit navn og by på mail til info@haabipsykiatrien.dk
HALV PRIS for resten af 2023

Håb i psykiatrien R4 Sankt Hans thermodragter

Donér

En anden enkel måde at hjælpe os på, er ved at donere et beløb via Mobilepay 58 848 eller
overfør til Nordea konto
reg.nr. 2150
konto 4395 521 981

Hvis du ønsker at donere til specifikke aktiviteter, så skriv det i beskeden, og vi forsøger
at efterkomme dine ønsker.
Du kan altid kontakte os på info@haabipsykiatrien.dk

Indsamling

Støt ved at starte din egen indsamling – for eksempel i anledning af en fødselsdag, i din virksomhed, i forbindelse med en event eller bare fordi, du har lyst. Tryk på knappen, for at læse mere.

håb i psykiatrien strik Hillerød

Bliv sponsor

Du kan vælge at være anonym eller officiel sponsor og donere et større beløb, oplevelser eller noget helt andet, der kan være til glæde for patienter i psykiatrien. Kontakt os på info@haabipsykiatrien.dk. eller mobil 60224061, så vi sammen kan finde den løsning, der passer bedst.

Støt med arv

Vidste du, at du kan støtte os gennem donation af arv? Du har mulighed for at oprette et testamente, hvori du donerer noget eller hele din arv til Håb i Psykiatrien. Dit testamente vil være gratis at oprette hos virksomheden Dokument 24, når du skriver os ind som modtager af arv.Vi håber, at du vil støtte os ved at skrive os ind i dit testamente. På forhånd mange tak for din støtte.

MotionsCafe Amager Strandpark Håb i Psykiatrien

Firmamedlemsskab

Dit firma kan støtte foreningen ved at betale et årligt beløb på 2000 kr. via MobilePay på nummeret 25 848, og sende firmaets navn og adresse på mail til info@haabipsykiatrien.dk.

Jeres støtte betyder, at flere brugere af psykiatrien kan få glæde af berigende fælles aktiviteter, som giver mod til flere – også efter indlæggelse.

bålsted

Sådan gør du

Vi har indgået et samarbejde med Dokument 24. Samarbejdet betyder, at vi kan tilbyde alle at oprette gratis testamente, når noget eller hele arven går til os. Det er nemt og enkelt at oprette et testamente hos Dokument 24. Oprettelsen sker online ved at svare på en række spørgsmål. Når spørgsmålene er besvaret, vil du straks få tilsendt et færdigt testamente, der er skræddersyet til dig.

Lysshow