Vi lytter til dig

Vi er taknemmelige for al den støtte vi får fra både fonde og sponsorer. Og vi er helt afhængige af den støtte for at kunne gøre en lille forskel for så mange patienter som muligt.

Kontakt os, hvis du overvejer at donere et større beløb og ønsker at fremgå som sponsor her på hjemmesiden.

Kontakt os på info@haabipsykiatrien.dk.

Fonde

Flere fonde har ønsket at støtte projekter, som Håb i Psykiatrien står bag.

 

Novo Nordisk Fonden støtter projektet: “Projektudvikling af en attraktiv MotionsCafé via brugerinddragelse i en iterativ og undersøgende designproces”.
Vi har fået midler til et to årigt projekt, hvor formålet er at få skabt et sundhedstilbud, som personer med svære psykiske lidelser finder attraktivt, og som kan danne grundlag for nødvendige livsstilsændringer og medvirke til at etablere sunde sociale fællesskaber, som i et videre perspektiv fører til forbedret sundhedsadfærd og øget livskvalitet. Vi vil forsøge at skabe en synergi mellem fællesskab, motion og glæde, så det giver mening at møde op – hver gang.

Tusind tak for både donation og opbakning til dette vigtige projekt

 

 

 

Oak Foundation Denmark støtter projektet: “”Fælles tredje til børn og unge i psykiatrien”. Tusind tak, vi er meget taknemmelige!

 

Knud og Dagny Gad Andresens Fond støtter projektet: “”Fælles tredje til børn og unge i psykiatrien”. Vi er meget taknemmelige for jeres støtte. Tak!

Øvrige Sponsorer

Davidsens Tømmerhandel giver os rabat på bordfodboldborde. Tusind tak for det!

HAMA perler har doneret en masse dejlige perler og plader. Tusind tak for det!